PSŽ demoliran bez Mesija: Glavni konkurent "svetaca" za titulu očitao lekciju gostima iz glavnog grada!

Na kraju, dovoljno za tri boda domaćeg kolektiva kojem će ovo sigurno biti novo gorivo za još veće iznenađenje i nadu u titulu

  • 0
PSŽ i Lans Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena su se, čini se, već opustili u hodu ka titulu u francuskom šampionatu, ali su 17. kolu dobili šamar na gostovanju Lansu koji je slavio sa 3:1 i tako došao na samo -4 od "svetaca" i vrha.

Lionel Mesi je još uvek na poštedi nakon Mundijala, a Parižani sada ponovo moraju da strahuju od totalnog iznenađenja lige.

Lans je u 17 utakmica doživeo samo jedan poraz uz četiri remija, sve ostalo su pobede uključujući i ovu veoma vrednu protiv PSŽ-a.

Sve je bajno krenulo po domaćina koji je preko Pržemislava Frankovskog poveo u ovom derbiju vrha tabele.

Ipak, stigla je jednokratna pomoć mladog Uga Ekitikea koji je tri minuta kasnije poravnao rezultat, pa su svi već videli ofanzivne nalete gostiju.

Ne, to se nije desilo, već je Loi Openda u 28. minutu vratio Lansu vođstvo i sa 2:1 se otišlo na veliku pauzu.

Nije da nije bilo vremena za plan, ali je on odmah dobio adut sa druge strane u vidu Aleksisa Klod-Morisa koji je baš na asistenciju Opende povisio na 3:1.

Mnogi su pomislili da će se u nastavku videti isključivo inicijativa PSŽ-a, ali je Lans bio u prilici da postigne još neki pogodak.

Na kraju, dovoljno za tri boda domaćeg kolektiva kojem će ovo sigurno biti novo gorivo za još veće iznenađenje i nadu u titulu.

Video: Argentinci okružili Mesijev automobil: Nema mira gde god da se okrene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA