≫ 

Poter razočaran igrom Čelsija: "Nismo zaslužili pobedu"

Čelsi osvojio bod na gostovanju Notingem Forestu - 1:1

  • 1
Grejem Poter Foto: Profimedia.rs

Fudbaleri Čelsija nisu na najbolji način počeli 2023. godinu - "plavci" su danas na gostovanju remizirali sa Notingem Forestom (1:1) u 18. kolu Premijer lige.

Nakon meča menadžer Čelsija, Grejem Poter, kazao je da njegov tim nije zaslužio pobedu.

- Teško osvojen bod protiv jakog rivala, kakav je Notingem, koji je bio inspirisan divnom atmosferom na 'Siti graundu'. Nismo bili dovoljno dobri da osvojimo sva tri boda. Patili smo, ispustili smo kontrolu nad utakmicom. Imali smo jednu šansu na kraju, ali ne bi bilo pošteno da smo pobedili - rekao je Poter.

Čelsi je vodio golom Sterlinga, bod domaćoj ekipi donio je Orije.

- U prvom poluvremenu imali smo kontrolu nad utakmicom, ali to nismo u potpunosti iskoristili. Imali smo problema na neki način. Razočarani smo našim nastupom u 90 minuta. Notingem je bio bolji, moramo da poradimo na tome. Kada izgubite loptu blizu protivničkog gola i dozvolite rivalu da sa jednim dodavanjem otvori kontranapad, onda niste dobro odradili posao. Možemo da igramo bolje - rekao je menadžer Čelsija.

Video: Gordan Petrić za Telegraf otkrio kako je Partizan doveo Jokanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA