Infantino objasnio šta stoji iza skandaloznog selfija na Peleovoj komemoraciji: "Samo sam hteo da pomognem"

Đanija su zaustavile legende Santosa, koje su želele zajedničku fotografiju

  • 2
Gianni Infantino Foito: Tanjug/AP

Današnju komemoraciju legendarnog Pelea u Brazilu obeležila je fotografija na kojoj se mogao videti predsednik FIFA, Đani Infantino, kako pravi selfi sa još nekoliko osoba na samo nekoliko metara od mesta na kojem se nalazi kovčeg čuvenog fudbalera.

To je naišlo na osudu velike većine javnosti, koja se zapitala da li Infantino ima poštovanja prema jednom od najvećih fudbalera svih vremena. Sahrana ili komemoracija svakako nije mesto gde treba praviti fotografije, a pogotovo ne ispred samog kovčega pred brojnim zvanicama i porodicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gianni Infantino - FIFA President (@gianni_infantino)

Pa ipak, Infantino je našao za shodno da se oglasi putem svojih društvenih mreža, gde je objasnio da je samo želeo da pomogne legendama Santosa, koje su želele da se fotografišu sa njim, odgovorivši da na taj način želi da stane na kraj kritikama javnosti.

- Bio sam počastvovan činjenicom da su bivši saigrači Pelea i članovi porodice želeli zajedničku fotografiju. Odmah sam pristao na to. Peleov bivši saigrač me je zamolio da napravim selfi, pošto nije znao kako to da uradi. Pošto sam samo hteo da pomognem, uzeo sam telefon u ruke i napravio sliku - napisao je predsednik FIFA, a onda dodao:

- Nadam se da oni koji su objavili ili rekli stvari bez znanja i potrage za informacijama imaju čast i hrabrost da priznaju da nisu bili u pravu i da isprave ono što su rekli - zaključio je Infantino.

Video: Ivica Kralj o prelaznom roku Partizana, Ligi šampiona i reprezentaciji Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bitno

    3. januar 2023 | 18:20

    Uzeo je taj milione plus živeo sa familijom celu godinu u Katar !

  • Jule

    3. januar 2023 | 17:32

    A gde je Neda Ukraden? Ona je majstor tih selfija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA