Kao da je došao na termin u balonu: Pogledajte kako su saigrači dočekali Ronalda u svlačionici

Teško je Portugalac ikoga poznavao od ranije

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Twitter / Printscreen

Mnogo pažnje u Saudijskoj Arabiji privukao je Kristijano Ronaldo i njegova promocija u Al Nasru, čak da je došla i do nacionalne televizije, gde je išla u direktnom prenosu.

Nakon održanog govora pred prisutnim novinarima, koji su imali i mnogobrojna pitanja za velikog Portugalca, novi Ronaldov trener, Francuz, Rudi Garsija ga je sproveo do svlačionice gde su se nalazili njegovi novi saigrači.

Malo je reći da su bili oduševljeni kada su videli Ronalda, a mnogima je bez sumnje on bio i jedan od idola. Situacija je izgledala pomalo komično, pošto je sve ličilo na to kao da je Kristijano došao na termin u balonu da odigra jednu partiju fudbala i da se vrati kući.

Grlili su fudbaleri Al Nasra Ronalda sa osmehom, verovatno još nesvesni činjenice da će jedan od najvećih igrača svih vremena igrati zajedno sa njima za koji dan i da će deliti treninge i svlačionice.

Videćemo kako će se uklopiti Portugalac u čitavu situaciju i da li će uspeti da stekne neke nove prijatelje dok bude boravio u Saudijskoj Arabiji.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krusko Medo

    4. januar 2023 | 08:04

    Boli ga briga ode za 2,5 god.u penziju sa 500,000,000 evrića oborio je sve rekorde u sportu,eee kad se neko rodi pod sretnom zvezdom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA