≫ 

Pogledajte Ronaldov osmosobni dvorac u Saudijskoj Arabiji, olimpijski bazen uz vilu od 14 miliona evra

Definitivno, tamošnje vlasti su spremne da se otvore za drugu kulturu, pa je ove godine po treći put dozvoljeno da radnje javno ističu dekoraciju Božića

  • 11

Nema sumnje da će vlasti u Saudijskoj Arabiji učiniti sve kako bi udovoljile svom novom stanovniku, slavnom Kristijanu Ronaldu koji je, po mnogima iznenadno, došao pred smiraj karijere da igra fudbal na Bliskom istoku.

Ronaldo je inkasirao preko 200 miliona evra za samo godinu dana koje će provesti u redovima Al Nasra.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

Sada 37-godišnji Portugalac spreman je da se otisne u novu avanturu nakon novog mandata u Mančester junajtedu, a za to postoje svi mogući uslovi vredni kraljevske porodice.

Naime, britanski Dejl Mejl prenosi da će se Kristijano sa svojom familijom skućiti u Rijadu, najvećem gradu Saudijske Arabije, a da će njegova vila imati čak osam soba.

To "utvrđenje" se procenjuje na nešto manje od 14 miliona evra, poseduje olimpijski bazen i fontanu u samom hodniku kuće.

Definitivno, tamošnje vlasti su spremne da se otvore za drugu kulturu, pa je ove godine po treći put dozvoljeno da radnje javno ističu dekoraciju Božića.

Kako stvari stoje, Ronaldo će biti stacioniran u Al Muhamadijahu, jednom od najprestižnijih kvartova u Rijadu, dok bi njegova deca išla u internacionalnu školu u Al Nahelu.

Obe lokacije su veoma blizu stadionu AL Nasra gde će portugalski reprezentativac da nastavi karijeru.

Kako se navodi, ovaj "dvorac" uz sebe ima i tri dodatne vile u okviru dvorišta, tako da sigurno neće biti tesno Ronaldu dok bude boravio na svojoj novoj destinaciji.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA