≫ 

Ronaldo na promociji nosio redak sat: Optočen je dijamantima i malo ko ga sebi može priuštiti

Portugalac važi za fudbalera koji drži do stila

  • 4
Kristijano Ronaldo sat Rolex Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia, rolex.com

Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa Al-Nasrom, klubom iz Saudijske Arabije, i to , na dve godine koji će mu doneti neverovatnih 200.000.000 evra za svaku, a sa marketinškim ugovorima i mnogo više.

Tako, danima se spekuliše o sumi koju će Portugalac zaraditi, posebno jer je raskinuo saradnju sa svojim dosadašnjim superagentom Moržom Mendešom i odabrao novog. Takođe, govori se o uticaju koji će imati na tamošnji fudbal, a navijače zanima i gde će boraviti, koja će kola voziti, kao i svaki detalj koji se tiće oblačenja.

Tako,  prilikom potpisivanja ugovora mnogi su primetili skupoceni sat na njegovoj ruci.

Na konferenciju za medije,  Ronaldo je stigao u odelu i beloj košulji, ispod koje se nazirao sat. Reč je o Roleksovom modelu "Cosmograph Daytona Arabic", izrađen od platine i ukrašen dijamantima.

Ovaj sat je jedan od najređih Roleksovih modela ekskluzivno se prodaje u trgovinama po Bliskom istoku, a cena mu se kreće od 160.000 do više od 420.000 evra.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    4. januar 2023 | 16:08

    Imam 3 sata. Sva tri su košrala oko 150 €. Nikada ne kasne niti žure. U podne kad je kod Ronalda podne i kod mene je podne. Čemu služi sat od 200.000 dolara?

  • Aca

    4. januar 2023 | 15:53

    Sat ko sat....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA