≫ 

Pogledajte kako je Embapeov brat dočekao Mesija u PSŽ-u: Da pogled može da ubije, sad bi bio mrtav

Kilijana nije bilo tu, ali je njegov brat "ukrao šou"

  • 3
Itan Mbape, Lionel Mesi Printskrin: Instagram.com/psg

Lionel Mesi se vratio u PSŽ posle produženog odmora koji je dobio nakon osvojene titule sa Argentinom u Kataru, kao i zbog božićnih i novogodišnjih praznika koje je proveo u Argentini u krugu porodice.

Mesi je bio raspoložen po dolasku na trening ekipe, osmeh je bio prisustan na njegovom licu "od uveta do uveta", a uglavnom su ga sa osmehom gledali i saigrači i članovi stručnog štaba koji su mu napravili špalir da ga pozdrave.

Međutim, na snimcima se vidi i da jedan saigrač nije bio previše oduševljen što vidi Mesija, a u pitanju je Itan Embape, rođeni brat Kilijana Embapea, koji je "streljao" pogledom Mesija nakon što je prošao pored njega.

Doduše, aplaudirao je kao i svi, ali je imao pogled koji ubija usmeren ka Argentincu.

Podsetimo, Argentina i Francuska su igrali u spektakularnom finalu Svetskog prvenstva u Kataru, gde je Embape dao tri gola, a Mesi dva u trileru koji je posle 3:3 nakon produžetaka rešen na penale. Obojica su kasnije pogodila i sa bele tačke, ali je golman Argentine odbranio Francuzima dva udarca i obezbedio je titulu Argentini.

Kasnije je upravo golman Argentine imao sramne ispade i vređao je Embapea tokom slavlja. Jednom je to radio i pred samim Mesijem, a nije isključeno da mu je Embapeov brat zamerio što nije reagovao na to, pa otuda i ovakav ljutit pogled.

Takođe, na dočeku Mesija nije bilo ni samog Kijijana Embapea, koji je dobio dozvolu kluba da provede novu godinu u Njujorku, gde je u društvu Ašrafa Hakimija.ž

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    4. januar 2023 | 19:13

    Da namesteno nebi igrali produzetak i penale nego bi dale argentini pobedu posle 2-0 ,kakve glupost ovaj narod prica ,Argentina je igrala najlesi fudbal od svi nji i zasluseli su da budu sampioni sveta

  • Kike

    4. januar 2023 | 18:48

    Pa svi znaju da je namesteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA