≫ 

Mučan kraj Azara u Realu: "Nije ga bilo briga za utakmicu, nije hteo da primi loptu, da trči"

Belgijanac je protiv Kaserenja u Kup meču potvrdio etiketu "bivšeg fudbalera"

  • 1
eden azar Foto: Tanjug/Ap

Rukovodstvo Reala planira da stavi na transfer listu petoricu fudbalera Edena Azara, Marka Asensija, Marijana Dijaza, Danija Sebaljosa i Alvara Odriozolu kako bi bi oslobodilo prostor u budžetu za plate igrača, prenose španski mediji.

Čelnici Reala su voljni da prodaju ovih pet fudbalera ako dođe ponuda, koja bi zadovoljila rukovodstvo madridskog kluba. Real je spreman da čak pusti ovih pet fudbalera da odu besplatno po isteku ugovora.

- Klubu je bitno da samo oslobodi prostor u budžetu za plate - navode španski mediji.

Mediji u Madridu navode da čelnici Reala istovremeno traže pojačanje u napadu, jer Karim Benzema, koji je prošle godine dobio "Zlatnu loptu", ima dosta problema sa povredama.

Madridski klub je navodno zainteresovan za Lautara Martineza, ali Inter traži 80 miliona evra za argentinskog reprezentativca.

Posebna priča je Eden Azar koji je, kao što je poznato, za 100 miliona evra stigao iz Čelsija 2019. godine i gotovo ništa nije pokazao u "Kreljevskom klubu" osim da istakne jaku kandidaturu za jednog od najgorih pojačanja u istoriji kluba.

I protivnički igrači, čak i oni nižeg ranga, su primetili da je Azar totalno nezainteresovan.

- Azar? Delovalo je kao da ga nije briga za utakmicu. Nije želeo da uzme loptu, nije trčao. Bio je totalno neprimetan - izjavio je Karmelo Merensijano, fudbaler Kaserenja, koja je sinoć poražena od Reala 1:0.

I nije jedini, što je veliki broj navijača Reala komentarisao očajnu partiju nezainteresovanog Azara i sa žaljenjem konstatovali u kakavog se igrača pretvorio nekada jedan od najboljih na svetu.

I kilaža mu je problem, ali on za to, očito, ne mari. Kao što se može videti na fotografijama sa utakmice Kupa Kralja, Azar je daleko od top forme za ovaj nivo fudbala, pa je samo pitanje vremena kada će njegov boravak u Realu doživeti definitivan kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA