Veliko srce fudbalera Partizana: Crno-beli posetili Prihvatilište za decu pred Božić

Oni su im odneli i vredne poklone

  • 1
FK Partizan, Prihvatilište Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan je još jednom humanom akcijom poakzao koliko srce imaju ljudi zaposleni u Humskoj, ali i fudbaleri ovog kluba, pošto su odlučili da posete Prihvatilište za decu u Beogradu.

U susret božićnim praznicima, prvotimci Partizana Aleksandar Popović, Danilo Pantić i Svetozar Marković su posetili Prihvatilište za decu, u ulici Živka Davidovića 64 i tom prilikom su odneli poklone u vidu obuće, trenerki, majica i kozmetike.

- Još pre kraja 2022. godine, okupili smo se oko ove akcije želeeći da je sprovedemo pred božićne praznike. Možemo samo da pretpostavimo koliko je teško odrastati bez porodice i stoga ovim činom da štićenicima pokažemo da su deo nas i da mislimo na njihove potrebe. Slatkiše imaju, a ovo je nešto što im je potrebno na dnevnom nivou - istakao je golman crno-belih Aleksandar Popović.

Osim Popovića , Danilo Pantić je takođe istakao da mu je izuzetno drago što je u mogućnosti da učestvuje u ovakvim akcijama.

- Od kada imam sina, još sam osetljiviji po pitanju najmlađih i stoga uvek izlazimo u susret kada je reč o humanitarnim akcijama. Većinu radimo mimo očiju javnosti, ali budući da u susret ide veliki praznik, kao što je Božić, neka ovo bdue poruka i motivacija svima da čuvaju porodicu - rekao je Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA