≫ 

Ovo je prvi fudbaler kog Ronaldo želi da dovede u Al Nasr

U pitanju je njegov saigrač iz reprezentacije

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo nedavno je predstavljen kao novo pojačanje Al Nasra, a sudeći prema informacijama koje stižu iz Španije čini se da će njegova ovlašćenja u ovom saudijskom klubu biti veća nego ona koja obični igrači imaju!

Naime, "Marka" tvrdi da će se Ronaldo i te kako pitati kada su u pitanju dolasci u klub i već je sastavio svoju listu pojačanja na kojoj se, na samom vrhu, nalazi saigrač iz reprezentacije Pepe!

Njih dvojica se vrlo dobro znaju, nevezano za nacionalni tim, jer su dugo godina zajedno igrali za Real. Pepe je na Mundijalu u Kataru nosio kapitensku traku, ali je istu predavao Ronaldu čim bi ovaj ušao u igru.

Pepe u februaru puni 40 godina i trenutno je član Porta. Ugovor sa ovim klubom mu ističe na leto i ne bi bilo iznenađenje da do prekida saradnje dođe ove zime. Pored Pepea, pominjalo se da Al Nasr želi i Serhija Ramosa i Luku Modrića, mada je Hrvat odbacio mogućnost odlaska iz Reala.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA