Atletiko prodaje šampiona sveta zbog preteranih proslova? Povratak u Italiju sve izvesniji

Ko bi očekivao ovaj razvoj događaja...

  • 0
Argentina Hrvatska Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022 Katar Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Atletika i argentinski reprezentativac, Rodrigo de Pol, mogao bi već na zimu da napusti špansku prestonicu, te se preseli u neke druge krajeve, prenosi poznati list sa Iberijskog poluostrva "Marka".

De Pol je stigao u Atletiko u junu 2021. godine iz Udinezea za "samo" 35 miliona evra, međutim, nije se pokazao u najboljem svetlu, dok je "kap koja je prelila" čašu bilo ponašanje po povratku iz Katara.

Naime, De Pol je sa reprezentacijom Argentine postao prvak sveta na Mundijalu u Kataru, dok je odmah po povratku u Madrid rekao nadređenima u Madridu da je povređen. Ipak, španski mediji ističu da je on nespreman, a da razlog nije povreda, nego preterano slavlje u domovini.

Marka je takođe podsetila i na to da su mu navijači Atletika zviždali kada se na terenu pojavio sa zlatnom medaljom osvojenom u Dohi, dok ovaj list tvrdi i da je trenutno najrealniji povratak u Italiju, pošto su interesovanje za njega iskazali Juventus i Milan.

Pred Udinezea i Atletika, De Pol je nastupao i za Rasing i Valensiju.

Video: Argentinci okružili Mesijev automobil: Nema mira gde god da se okrene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA