Totalno ludilo: Dao gol Srbiji na Mundijalu, zbog Ronalda napustio Al Nasr, a sada ga upravo traži Junajted

"Đavoli" žele da u svojoj rotaciji imaju pravog, izrazitog napadača

  • 1
Vensan Abubakar Foto: Tanjug - AP

Dolazak Kristijana Ronalda u Al Nasr poremetio je mnogim "starosedeocima" planove, a jedan od onih koji će zbog pravila Saudijske Arabije morati da izvisi jeste Kamerunac Vinsent Abubakar.

Kamerunski reprezentativac, koji je postigao gol na Mundijalu protiv Srbije u vrtoglavom remiju 3:3, na izlaznim vratima je tima sa Bliskog istoka, a sve to prati, ko drugi do, bivši Ronaldov klub Mančester junajted.

Priča je gotova i upravo njegovo mesto stranca, nakon okončanja ugovora, pripašće Portugalcu. Kako pravila nalažu, osam stranih fudbalera svaki klub iz Saudijske Arabije može da uvrsti u svoj tim. Abubakar je taj koji je, uz obostrano zadovoljstvo, podigao ruku.

Ronaldo će tako moći da bude registrovan na prvom sledećem okupljanju ekipe.

Sa druge strane, Kamerunac je već dugo bio u tenzičnom stanju, nije igrao u poslednjem meču protiv Al Taea, a i posvađao se sa saigračem Taliskom pre nego što su ga ostali u svlačionici smirili.

Za Al Nasr je, još od 2021. godine i jula kada je pristigao, odigrao 12 utakmica u svim takmičenjima, postigao četiri gola i udelio dve asistencije.

Izgleda da bi Abubakaru moglo i da se posreći, jer je na Svetskom prvenstvu bio vidljiv, pa po saznanjima AFP i Fut Merkata, Mančester junajted razmišlja da ga angažuje.

"Đavoli" žele da u svojoj rotaciji imaju pravog, izrazitog napadača, pa će definitivna odluka pasti između Abubakara i Vouta Veghorsta koji se dosta pominje u poslednjim danima na Ostrvu.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA