Junajted želi napadača koji je izludeo Mesija na SP, pa ga potom i isprozivao

Veghorst pred vratima Old Traforda

  • 0
Vout Veghorst, Lionel Mesi Foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Fudbaler Bešiktaša i holandski reprezentativac Vut Veghorst blizu je toga da nastavi karijeru u Mančester junajtedu, prenose britanski mediji.

Veghorst (30) je član Barnlija, ali igra na pozajmici u Bešiktašu, dok je pre Barnlija igrao za Volfsburg, AZ Alkmar, Herakles i Emen.

Britanski mediji navode da Mančester junajted traži pojačanje u napadu, posle odlaska Kristijana Ronalda u Al Nasr, te da su u toku pregovori čelnika Junajteda, Barnlija i Bešiktaša. Navodno se traži način na koji bi holandski fudbaler nastavio karijeru u engleskom klubu.

Veghorst je za Bešiktaš odigrao 17 utakmica ove sezone i postigao je osam golova. Britanski mediji tvrde da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izuzetno poštuje holandskog reprezentativca i da smatra da će odlično da se uklopi u tim pored Markusa Rašforda i Antonija Martijala.

Za reprezentaciju Holandije Veghorst je nastupio na 19 mečeva i pet puta se upisao u listu strelaca. Dva od tih pet golova dao je Argentini u četvrtfinalu Mundijala nakon kog je izludeo Lionela Mesija. Toliko da je ovaj psovao pred kamerama.

- Šta gledaš, glupane? idi tamo, budalo - vikao je Mesi Holanđaninu koji je nedavno i objasnio celu situaciju:

- Za mene su svi jednaki na terenu. Borili smo se i imali smo nekoliko trenutaka sa Mesijem tokom meča, što ga je možda iznenadilo. Mnogo ga poštujem. Jedan je od najboljih ikada. Posle utakmice samo sam želeo da pokažem poštovanje Mesiju, ali to očigledno nije bilo jasno. Dobro, barem se sada saznalo za moje ime. Samo sam hteo da se rukujem s njim, jer ga veoma poštujem. Ali bacio je ruku na stranu odbijajući pozdrav. Nije hteo da razgovara sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali je izgovorio reči nepoštovanja i to je bilo zaista razočaravajuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA