≫ 

Horor start igrača Junajteda, poslao je rivala direktno u bolnicu

Nepromišljen potez Bejlija već u 15. minutu

  • 0
Erik Bejli Printskrin: Twitter/@GFFN

Defanzivca Olimpika iz Marselja Erik Bejli, koji je trenutno pod ugovorom sa Mančester junajtedom, kung-fu udarcem poslao je u subotu rivala direktno u bolnicu!

Bejli, koji se nalazi na pozajmici, igrao je sa Olimpikom kup utakmicu protiv četvrtoligaša Jerea i već u 15. minutu morao je napolje. Nespretno je reagovao i direktno u grudi nogom je "zapucao" Musu Endijajea.

Hteo je da izbije loptu, promašio je istu i noga mu je jednostavno ostala na grudima rivala koji je odmah izmenjen i prevezen u bolnicu.

Francuski mediji su potom javili da je njegovo stanje stabilno, ali je jednostavmno morao hitno da bude podvrgnut ispitivanjima. Olimpik je u međuvremenu prošao dalje, golovima Aleksisa Sančeza iz penala i Dienga u drugom poluvremenu (2:0).

Što se tiče Bejlija, on je na pozajmici do leta. Ugovor sa Đavolima ima do 2024. i nije u planovima Erika ten Haga, dok je Olimpik u obavezi da ga otkupi ukoliko se plasiraju u Ligu šampiona na kraju sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA