Tuča navijača Napolija i Rome na autoputu, i to na mestu gde je poginuo čuveni Sandri

Neredi pred utakmice Serije A

  • 0
Navijači Printskrin: Twitter/@cmdotcom

Neposredno pre utakmice svojih klubova u Seriji A, navijači Napolija i Rome su imali žestoku tuču na autoputu - između Monte San Savina i Areca!

U pitanju je zona Badija ali Pino gde je 11. novembra 2007. godine smrto ranjen navijač Lacija Gabrijele Sandri, i to od metka iz pištolja od strane policajca koji je pokušao da rastera sukobe fanova Juventusa i rimskog kluba.

Sukob navijača Napolija i Roime viđen je u situaciji kada su Napolitanci putovali u Đenovu na meč sa Sampdorijom, dok su Romanisti bili na putu ka Milanu gde Vučica protiv Rosonera igra derbi od 20.45 časova.

Prema informacijama italijanskih medija koji su iste dobili od policije Areca, navijači su se međusobno gađali kamenicama i bakljama sve dok organi javnog reda i mira nisu koristili suzavac kako bi smirili situaciju.

- Ovo nisu navijači. Autoput je zatvoren, a italijanski putnici blokirani. Neka sada iz svog džepa plate štetu i nikada više ne dođu na stadion - poručio je huliganima sekretar Lige Mateo Salvini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA