≫ 

Stanković emotivan zbog Mihe i Vijalija: "Tamo su dva anđela koja nas gledaju, moramo skupiti snagu"

Emotivan je bio srpski trener

  • 0
Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Serie A

Fudbaleri Sampdorije poraženi su od Napolija sa 2:0, ali je meč ostao u potpuno drugom planu za sve koji vole klub koji sa klupe predvodi Dejan Stanković.

Dirljive scene viđene su u Italiji, s obzirom na to da nas je nakon legendarnog Siniše Mihajlovića, napustio još jedan velikan Sampdorije, Đanluka Vijali.

Tim povodom, fudbaleri Sampdorije danas su na dresovima imali specijalan natpis, posvećen dvojici legendarnih fudbalera. Čitav stadion je pre meča odao počast mađioničarima sa loptom, a ni trener "Sampe", Dejan Stanković, nije krio emocije.

- Ovo je ogroman gubitak za porodice Vijali i Mihajlović, i za sve nas koji smo im bliski - počeo je Stanković, pa nastavio.

- Danas je prisutno mnogo emocija, i to moramo da pretvorimo u snagu, jer su tu dva anđela, koja nas posmatraju. Uz njihovu pomoć, siguran sam da ćemo naš stadion pretvoriti u neosvojivu tvrđavu - rekao je Stanković.

dejan stanković Foto: youtube/Arena sport

Predsednik Sampdorije, držao je Vijalijev dres, dok je Stanković u rukama imao dres legendarnog Mihe, a prisutni su bili i Mihajlovićevi sinovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA