≫ 

Prvi čovek francuskog fudbala izgovorio sramne reči o Zidanu, razbesneo Embapea i celu zemlju

Šokantan intervju Noela le Grea koji je izazvao haos u Francuskoj

  • 1
Zinedin Zidan, Noel le Gret, Kilijan Embape Foto: Foto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia; AP/Tanjug

Prvi čovek Fudbalskog saveza Francuske, Noel le Gre (81), razbesneo je mnoge intervjuom koji je dao za RMC, gde je sramno komentarisao Zinedina Zidana, možda i najvećeg fudbalera kojeg je Francuska ikada imala.

Kada je upitan o Zidanu i glasinama da bi mogao da postane selektor Brazila, Le Gre je sa omalovažavanjem pričao o bivšem osvajaču titule prvaka sveta sa Francuskom.

- Bio bih iznenađen da je otišao tamo. Ali može da radi šta hoće što se mene tiče. Nikada ga nisam sreo, nikada nismo razmišljali da se rastajemo sa Didijeom. Da li bi me bolelo srce da je otišao tamo? Ja nemam zbog čega da se uzrujavam. Može da ide gde hoće. Može da ide gde hoće, u veliki klub, u veliku reprezentaciju. Da je pokušao da dođe do mene, ne bih mu se ni javio na telefon - šokantno je izrekao Le Gre.

Njegove izjave izazvale su potpuni haos kada je u pitanju francuski fudbal. Pobunili su se mnogi veliki fudbaleri, uključujući i najveću zvezdu reprezentacije, Kilijana Embapea.

- Zidan je Francuska, ne poštujemo tako legendu - napisao je Embape uz emotikon koji se udara po glavi, što jasno pokazuje šta misli o izjavama prvog čoveka francuskog fudbala.

Na izjavu je reagovao i Frank Riberi, kao i ministarka sporta Francuske Ameli Udea-Kastera, koja je istakla da su te reči sramne i izvinila se Zidanu zbog toga.

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. januar 2023 | 09:43

    Senilni deda od starosti ne zna sta i o kome prica...😖😖😖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA