Ludilo Podolskog na humanitarnom turniru: Vređao sudiju, zaradio crveni karton, hteo da ga bije

Nije ovako bilo planirano da se završi po Poldija

  • 0
lukas podolski Foto: youtube/@pjpsportshq

Proslavljeni nemački fudbaler Lukas Podolski, koji, uzgred, još uvek igra fudbal u profesionalnim vodama, napravio je skandal na humanitarnom meču malog fudbala, u čijoj je orgaizaciji inače i sam sudelovao.

Podolski je uspeo toliko da iznervira glavnog sudiju, ko zna šta mu je sve rekao, da mu je ovaj mirne duše pokazao crveni karton!

Bio je isprva blaži arbitar, pokazao je Poldiju žuti karton, no kako ovaj nije stao sa gunđanjem, sudija se mašio za crveni karton i pokazao ga tada već dobrano ljutitom fudbaleru. Inače, prvu javnu opomenu sudija je bivšem nemačkom reprezentativcu pokazao zbog starta pred golom tima za koji nastupa, Gornjik Zabržje iz Poljske.

Tenzije nisu splasle ni nakon izlaska Podolskog sa terena, teško se mirio sa sankcijom pa je čak krenuo u verbalni, deluje i u fizički obračun sa arbitrom, i tek tada su ga članovi ekipe i saigrači udaljili, poslali iza ograde terena.

Podolski je bio izuzetno ljut, nastavio je da dobacuje arbitru, da bi na kraju, na vrhuncu nervoze, pokušao da ga poprska vodom iz flašice?!

Inače, ovaj humanitarni turnir odigran je u nemačkom mestu Gumerbah, a ekipa za koju nastupa Podolski na kraju je zauzela treće mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA