Zanimljiva izjava veziste Čuke vezana za Junajted, pomenuo je i Ronalda

Očekujuovog proleća u Čuki mnogo od Tomovića

  • 0
Stefan Tomović Foto: MN Press

Još kada je letos dao intervju za Telegraf, vezista Čukaričkog Stefan Tomović priznao je da je odmalena veliki navijač Mančester junajteda!

Sada, prilikom razgovora za zvaničan sajt kluba, pomenuti vezista nije krio da je veoma srećan što su "Crveni đavoli" ponovo na dobrom putu. A Junajteda se dotakao nakon pitanja vezano za Svetsko prvenstvo...

- Mislim da sam gledao skoro svaku utakmicu na Mundijalu u Kataru. U principu, više gledam neke druge sportove od fudbala, ali ovo Svetsko prvenstvo je zaista bilo vrhunsko. Pratim i Mančester junajted, za koji navijam, ponovo je došao period kad je lepo gledati igre ovog kluba. Pa čak i posle odlaska Kristijana Ronalda, koji će ostati legenda kluba - rekao je Tomović koji se potom osvrnuo na start priprema:

- Mnogo će mi značiti ove pripreme, posebno posle perioda u kojem sam manje igrao. Još tokom letnjih priprema u Sloveniji imao sam problema sa povredom, to je svakako dosta uticalo da ne krene baš sve onako kako sam planirao. Potom, prilagođavanje na novu sredinu, ali sada bi trebalo da bude mnogo bolje. Zdrav sam i spreman da pomognem ekipi na pravi način. Imam veliku želju da pokažem zbog čega sam doveden i da se odužim ljudima u klubu.

Spisak rivala Čukaričkog na pripremama u Antaliji je zaista respektabilan, a Tomović ističe da to može da bude samo dobra stvar za njega i saigrače.

- Biće to još kvalitetniji rivali, nego što je to obično slučaj tokom priprema. Ali, smatram da će nam baš to biti od velike koristi. Znamo koji su nam ciljevi, kakve su nam ambicije, na nama je da se spremimo za sve izazove u prolećnom delu sezone, a imaćemo sjajne uslove u Antaliji. Borićemo se za treće mesto, za plasman u Evropu, imaćemo velike ambicije i u Kupu Srbije.

Kada smo već kod Tomovića, vredi pomenuti da ovaj vezista na sebi ima nekoliko zanimljivih tetovaža koje možete pogledati na fotografijama ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA