≫ 

Crvena zvezda naciljala desnog beka: Letos je raskinuo ugovor s Atletiko Madridom, sad ga merkaju s Marakane!

Radi se o iskusnom, prekaljenom fudbaleru koji ima i bogatu karijeru

  • 7
Santiago Arias Foto: Profimedia/JosŽ M Baldomero/PACIFIC / Sipa Press

Crvena zvezda je očigledno rešila da ove zime napravi tim za utakmice u eventualnoj grupnoj fazi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona, a kako se čuje iz Kolumbije, sa Marakane su zainteresovani za reprezentativca te zemlje, iskusnog Santijaga Arijasa.

Izuzev Crvene zvezde, ovog fudbalera želi i argentinski Indenpiedente, ali i nepoznati klub iz Španije, tvrdi novinar Pipe Sijera, koji takođe ističe da bi Santijago Arias mogao da pronađe novi klub već do kraja januara.

Arias je igrač bogatog iskustva, koji se na velikoj fudbalskoj sceni nalazi još od 2011. godine kada je stigao u Sporting iz Lisabona. Dve godine u ovom klubu su bile dovoljne da ode putem Ajdnhovena i obuče crveno-beli dres PSV-a, kada postaje vrhunski igrač.

Njegove partije su ga preporučile i Atletiko Madridu, koji je za njega platio čak 11 miliona evra. Ipak, nije se u Madridu pokazao, usledile su pozajmice u Leverkuzen i Granadu, da bi ovog leta ostao bez kluba.

Najveća tržišna vrednost ovog fudbalera jeste 20 miliona evra, međutim, već šest meseci nema klub, o čemu je Telegraf već pisao u svom tekstu.

Međutim, treba istaći i da bi njegov eventualni dolazak bio ogromna kocka s obzirom na istoriju povreda koju iza sebe ima.

Video: Rapsodija Gobeljića u prvom poluvremenu: Tuče levom, pa desnom i cepa mrežu Spartaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    11. januar 2023 | 16:24

    To Zvezdi treba star Igrac koji je stalno povredjen i koji prima ogromnu platu da se ovi Lopovi iz Uprave kasnije mogu da sakriju iz njega kako je bijo skup pa nisu mogli da vrate neka dugovanja

  • Racki

    11. januar 2023 | 15:29

    Jos 24743 igraca i to je to

  • super

    11. januar 2023 | 17:33

    Ovaj će doći u Srbiju malo sutra. Ovo je već deseti igrač koga žele zvezdini novinari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA