≫ 

Kapitalno pojačanje stiže u Zvezdu: Hteli ga iz Serije A i Lige 1, a on izabrao Marakanu

Marko Stamenić sve bliže crveno-belom dresu

  • 19
Džek Griliš, Marko Stamenić Foto: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

Marko Stamenić je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom! Jedina stvar koja je i dalje pod znakom pitanja, jeste to da li će vezista rođen 2002. godine obući crveno-beli dres ove zime, ili će to učiniti na leto.

Talentovani vezista Kopenhagena ima ugovor sa danskim timom do kraja tekuće sezone, te bi, ukoliko u Zvezdu stigne na leto, došao kao slobodan igrač. Ipak, nije isključeno da Srbin rođen na Novom Zelandu, obuče crveno-beli dres već u zimskom prelaznom roku, ali bi u tom slučaju klub iz Ljutice Bogdana morao da se dogovori oko obeštećenja sa danskim timom.

Ipak, svesni su u Kopenhagenu da će Stamenić uskoro promeniti sredinu.

- Marku je nuđen produžetak ugovora otkad sam došao za trenera. Imam veliko poverenje u njega. Razmišljao je, ali mi smo ostali bez dogovora. Pre nekoliko dana smo saznali da neće produžiti ugovor, došao je do zaključka da želi nešto novo, a mi takve ne smemo da imamo – izjavio je trener Danaca Jakob Nestrup.

Marko Stamenić Foto: Gonzales Photo/Alamy Live News

Koliko je želeo transfer u Zvezdu, potvrđuje i to da je Stamenić odbio brojne ponude iz Serije A, kao i francuske Lige 1, a interesovanje za njega pokazivali su i timovi iz engleskog Čempionšipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    11. januar 2023 | 19:40

    Umesto sto dovodimo ove anonimuse koji ce tek od leta da zaigraju i to ne znamo kako bolje da kupimo jednog kvalitetnog spica pa neka kosta i 5 milki al bar znamo sta smo doveli i da se on uigra do Lige sampiona!!!prase se ne trazi za Bozic...sve naopako radis Mrkela

  • Sara

    11. januar 2023 | 16:22

    Ne verujem da je toliko glup da je odbio i seriju A i sve ostalo zbog zvezde? Zar je zvezda toliko napredovala da parira jakim klubovima? Bas me zanima koliko mu je ponudjeno!

  • Rale

    11. januar 2023 | 15:46

    Koliko mu je ponudjeno? Koji su klubovi koji su ga hteli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA