≫ 

Gotov je! predsednik Fudbalskog saveza Francuske podneo ostavku zbog bure koja se sručila na njega

Nije ovo moglo drugačije da se završi po vremešnog funkcionera

  • 2
Noel le Gre Foto: AP/Tanjug

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske (FFF) Noel le Gre odlučio je da podnese ostavku na ovu funkciju posle razgovora sa članovima Izvršnog komiteta FFF, saopšteno je danas.

"Ekip" navodi da će dosadašnji potpredsednik fudbalskog saveza Francuske Filip Dijalo u narednom periodu obavljati funkciju prvog čoveka francuskog fudbala.

Francuski mediji navode da je Le Gre odlučio da podnese ostavku posle izjava o legendarnom fudbaleru i treneru Zinedinu Zidanu, čime je izazvao buru negodovanja javnosti i osude zbog takvog rečnika prema legendarnom fudbaleru i treneru.

Tu nije bio kraj problema za Le Grea, jer se  potom našao u centru skandala zbog nedavnih izjava menadžerke Sonje Sui, koja je optužila dosadašnjeg prvog čoveka FFF za seksualno zlostavljanje.

Čitava ova bura se jednostavno morala završiti loše po vremešnog funkcionera - podeno je ostavku.

- Na sastanku je odlučeno da se raskine ugovor sa generalnim direktorom Saveza Florensom Arduenom. FFF je potvrdio produženje ugovora sa selektorom Didijeom Dešanom do juna 2026. godine. Rezultati revizije poslovanja FFF, koju sprovodi Ministarstvo sporta biće poznati do kraja januara - navodi "Ekip".

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    11. januar 2023 | 17:05

    Kod nas Fss lopovi ne daju ostavke ni u ludilu, sve to treba isutirati na ulicu!!!!

  • DDF

    11. januar 2023 | 19:46

    Trebao je da bude penzioner jos pre 15 godina,samo stolica je cudo tu ima svega novca,moc,poklona,zena,jede se i pije dzabe...😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA