≫ 

Još jedan milionski transfer: Biser Vojvodine potpisao za ruskog velikana

A nije ni zaigrao za seniorski tim Stare dame

  • 2
Milan Majstorović Foto: MNPress

Doskorašnji defanzivac Vojvodine, Milan Majstorović, novi je fudbaler Dinama iz Moskve!

Ipak, on će morati da ostane u Vojvodini do 21. februara ove godine, odnosno dok ne postane punoletan, a nakon toga će se i zvanično preseliti u Rusiju, gde će trenirati pod komandom Slaviše Jokanovića.

Vojvodina će na ime obeštećenja prihodovati 1.500.000 evra, koji će biti uplaćeni u dve rate, a mladi defanzivac potpisao je petogodišnji ugovor.

Ovo je drugi milionski transfer za Novosađane, u svega nekoliko dana, s obzirom na to da su za transfer Jovana Miloševića u Štutgart prihodovali 1.200.000 evra.

Majstorović je rođen 2005. godine, i prošao je gotovo sve mlađe kategorije novosadske "Stare dame". Bio je i na pripremama sa prvim timom, ali nije upisao zvaničan nastup za seniorsku selekciju Vojvodine.

Milan Majstorović Foto: MNPress

Iz Vojvodine ističu da su ponosni na ovaj transfer.

– Ovo je tranafer na koji možemo biti svi ponosni jer su sve tri strane ugovora veoma zadovoljne. Novčana sredstva koja smo dobili od transfera Majstorovića nisu beznačajna, ali smo prezadovoljni činjenicom da je fudbalski klub Vojvodina ostao učesnik od sledećeg transfera igrača u veoma visokom procentu što je uprava kluba postavila kao prioritet prilikom pregovora sa Dinamom iz Moskve. U ime FK Vojvodina želim Majstoroviću puno uspeha u nastavku karijere – rekao je sportski direktor, Marko Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA