≫ 

Blamaža Mančester Sitija protiv "fenjeraša" Premijer lige: Ostali su sigurno bez jednog pehara

Sautempton napravio veliki uspeh

  • 0
FK Mančester Siti, FK Sautempton Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Sautemptona napravili su pravu senzaciju u četvrtfinalu Liga kupa Engleske, pošto su savladali Mančester Siti sa 2:0, golovima Mare i Đenepa u prvom poluvremenu.

Svecima možda ne ide u Premijer ligi, gde su trenutno na poslednjem mestu, ali su zato došli nadomak borbe za trofej u Liga kupu, i to tako što su izbacili glavnog favorita za titulu.

Siti je izašao u prilično jakom sastavu, iako su Haland i De Brujne ostali na klupi, ali su morali na teren u drugom poluvremenu, kada je Gvardiola uveo u igru najbolje što ima.

Ipak, posle dva gola u prvom poluvremenu preko Mare i Đenepa, Sautempton je došao do 2:0 koje je sigurno čuvao do kraja hrabrom igrom, a čak su imali i nekoliko prilika za ubedljiviji trijumf.

Siti gotovo da nije ni napravio pravu šansu, iako su imali veliku inicijativu, tako da Gvardiolu može ozbiljno da brine ovaj meč pred seriju  derbija koja čeka Građane, jer im sledi gradski derbi sa Mančester junajtedom, a potom i duel protiv Totenhema u Premnijer ligi.

U drugom četvrtfinalnom duelu Notingem Forest je pobedio Vulverhempton posle boljeg izvođenja penala, nakon što je u regularnom delu bilo 1:1 posle golova Bolija i Himeneza.

Tako će u borbu za pehar do kraja ostati Sautempton, Notingem Forest, Mančester junajted i Njukasl.

Video: Nova uzdanica Mančester Sitija: Dejna može svašta s loptom i u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA