≫ 

Ovo je spisak igrača koji su krenuli na pripreme Partizana: Petrić poveo 32 fudbalera

Crno-beli će u narednih 16 dana odigrati pet kontrolnim mečeva pripremajući se za prolečni deo sezone

  • 2
FK Partizan okupljanje Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana danas se, posle 20-tak dana rada u svom sportskom centru u Zemunu, sele u toplije krajeve i to u staru bazu, turski Belek gde će obaviti završnu fazu priprema za nastavak sezone. Trener Gordan Petrić je na put poveo 32 prvotimca, među kojima je i Miloš Jojić, koji će nastaviti da održava formu sa ekipom dok ne pronađe inostrani angažman.

Crno-beli će boraviti u hotelu “Suenjo” gde su već bili gosti 2018. i 2019. godine, a pored uobičajenog radnog programa, formu će podizati i kroz kontrolne utakmice.

Tokom šesnaestodnevnih priprema, Partizan će odigrati pet kontrolnih utakmica, od kojih je prva na programu već 15. januara, sa ekipom rumunske Univerzitatea Krajova 1948, dok ih četri dana kasnije crno-beli odmeriti snage i ekipa Akmaht Grozni.

Za 23. januar zakazan je, u prepodnevnim satima, duel sa ekipom TSC iz Bačke Topole, koju predvodi Žarko Lazetić, dok će posle podne istog dana, rival crno-belima biti Austrija iz Beča.

Dan pred povratak za Beograd, crno-beli će odmeriti snage prvo sa ekipom Horsensa, a potom, u poslepodnevnim satima i sa ekipom CSKA iz Moskve u kojoj igra bivši fudbaler i kapiten kluba iz Humske – Saša Zdjelar.

Trener Gordan Petrić na put je poveo 32 fudbalera, a na spisku se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Matija Gočmanac, Aleksandar Filipović, Marko Živković, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Luka Subotić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Ljubomir Fejsa, Hamidu Traore, Kristijan Belić, Patrik Andrade, Danilo Pantić, Miloš Jojić, Mihajlo Petković, Mateja Stjepanović, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Aleksandar Lutovac, Nemanja Jović, Janko Jevremović, Bibars Natho, Đorđe Petrović, Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović, Samed Baždar, Vanja Vlahović.

Video: Ekskluzivni intervju Gordana Petrića: O životu i fudbalu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    12. januar 2023 | 09:56

    Eto Jojica opet kod vas komsije, dok god vracate ovakve igrace mi cemo titule samo redjati. Zeka Jojic, cirkus 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA