I Mesi ima ponudu iz Saudijske Arabije: Rival udara kontru zbog Ronalda najvećim ugovorom u istoriji

Saudijci ozbiljno zagrizli zbog najboljih fudbalera sveta

  • 0
Mesi, Ronaldo, Saudijska arabija Ilustracija: Telegraf/Shutterstock/Tanjug/AP/Profimedia/CHRIS BRUNSKILL / UPI / AA/ABACA / Abaca Press / Fayez Nureldine

Transfer Kristijana Ronalda u Al Nasr iz Saudijske Arabije odjeknuo je kao bum u svetu fudbala. Dobio je Portugalac najveći ugovor u istoriji fudbala vredan 200 miliona evra godišnje.

Ronaldov transfer bio je i ozbiljan marketinški potez Al Nasra, koji je dobio gotovo 11 miliona novih pratilaca na Instagramu, ali je i čitav svet počeo da prati i piše o ovom saudijskom klubu i ligi Saudijske Arabije.

Ali, Saudijci očigledno ne žele da se zaustave na ovome. Naime, kako saznaje Mundo deportivo, najveći klub Saudijske Arabije, Al Hilal, koji je inače i najveći rival Al Nasra, pripremio je kontru svojim rivalima tako što su pripremili još unosniji ugovor za Lionela Mesija.

Mesi na stolu ima ugovor vredan 300 miliona evra od strane Saudijaca.

Mesiju takođe na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSŽ-om. Iako su pregovori već počeli i navodno je usmeno dogovoren Mesijev ostanak u PSŽ-u uz "ponudu koja se ne odbija", ova neverovatna ponuda mogla bi da poremeti dogovore PSŽ-a i najboljeg igrača Mundijala u Kataru.

Al Hilal je inače i najtrofejniji klub Saudijske Arabije, a to je u klub koji je do sada dovodio najzvučnija imena u ovoj ligi.

Nema sumnje da bi eventualni dolazak Mesija u Saudijsku Arabiju, nakon Kristijana Ronalda, fudbal u ovoj zemlji podigao na još viši nivo.

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA