Čeferin stigao u Beograd, sastao se sa Vučićem

Prvog čoveka UEFA dočekali su predstavnici FSS

  • 5
Aleksander Čeferin Foto: MN Press

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin doputovao je u petak u Beograd, u posetu Fudbalskom savezu Srbije.

Prvog čoveka evropskog fudbala i njegovog najbližeg saradnika Zorana Lakovića, na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali su čelnici našeg Saveza, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Odmah po dolasku u Beograd, Aleksander Čeferin se zajedno sa Bjekovićem uputio ka Predsedništvu Srbije gde se sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a nakon toga sledi dolazak u prostorije FSS i radni sastanak sa članovima rukovodstva naše fudbalske organizacije.

- Sa velikim zadovoljstvom sam se sastao sa čelnikom evropske kuće fudbala Aleksandrom Čeferinom - napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", uz fotografije sa sastanka.

Naveo je da je razgovarano o implementaciji strategije UEFA u cilju opšteg unapređenja fudbalskog sporta, velikim projektima u koje Srbija ulaže, kao i o stadionima koje gradi u skladu sa najvišim standardima te organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA