Feliksov crveni karton na debiju koštaće Čelsi 2,4 miliona evra

Tek sada se vidi kakvu je glupost napravio

  • 0
Žoao Feliks Foto: AP/Tanjug

Čelsijeva kola su odavno krenula nizbdro i očigledno nemaju nameru da stanu! Pored očajnih rezultata u poslednje vreme, u koje se računa i onaj od Fulama u četvrtak veče, Plavci će mesec daan biti i bez najvećeg pojačanja Žoaa Feliksa!

Portugalac je plaćen 11 milioina evra Atletiku za pozajmicu do kraja sezone, debiotovao je odmah protiv Fulama i u 58. minutu je napravio neverovatnu glupost - zaradio je crveni karton i biće suspendovan na tri meča.

To znači da Čelsi na Feliksa neće moći da računa oko mesec dana, odnosno za utakmice protiv Kristal Palasa, Liverpula i ponovo Fulama. Ujedno, taj crveni koštaće klub ukupno 2.4 miliona evra.

"Dejli Mejl" je izračunao da će Feliks koštati Čelsi 23.6 miliona evra, onih pomenutih 11 koji su dali Madriđanima i ostalo na platu. Računajući utakmice na kojima bi igrao, za svaku će dobiti 805.000 evra - s tim što će na pomenute tri biti samo nemi posmatrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA