≫ 

Još jedan Argentinac u Zvezdinoj porodici, fudbalski klub dogovorio transfer beka River Plejta!

Crveno-beli na pragu novog bombastičnog pojačanja

  • 9
Aleks Vigo Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Fudbalski klub Crvena zvezda na pragu je novog pojačanja, jer bi crveno-beli dres uskoro mogao da obuče Argentinac, Aleks Vigo.

Kako je objavio dobro obavešteni novinar Sezar Luis Merlo, River Plejt i Zvezda su se dogovorili oko transfera. Naime, reč je o jednogodišnjoj pozajmici sa mogućnošću otkupa, a očekuje se da defanzivac sledeće nedelje doputuje u Beograd na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Prema poslednjim informacijama, po isteku pozajmice, klub iz Ljutice Bogdana će moći da otkupi ugovor 23-godišnjeg fudbalera za 2,8 miliona dolara.

Aleks Vigo je rođen 28. aprila 1999. godine, a prve ozbiljnije fudbalske korake načinio je u Kolonu. U februaru 2021. godine, prešao je u River, u transferu teškom 1.750.000 evra, a godinu dana kasnije pozajmljen je Indepedijenteu. Detalji pozajmice bili su slični kao i dogovr sa Zvezdom, s obzirom na to da je Indepedijente mogao da otkupi ugovor po isteku pozajmice, a kako to nisu učinili, desni bek je slobodan u izboru novog kluba.

Podsetimo, crveno-beli su prethodnih dana ozvaničili transfer iskusnog Pitera Olanjinke, koji na Marakanu stiže iz praške Slavije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    13. januar 2023 | 17:47

    Partizanovac sam, ali čestitam Zvezdi bar na trudu da nekoga dovede, a ne kao mi da razmisljamo o RASPALOM JOJIĆU!!!

  • Руссииияяя

    13. januar 2023 | 17:56

    Има се, може се, а ти српски роде ако ти остане нешто кад платиш рачуне и сипаш гориво почасти се кифлом са сусамом од јуче.

  • GOOFY

    13. januar 2023 | 19:21

    dobro je da nam netreba centarfor imamo silju pesica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA