Trijagonal igrača Partizana u Beleku: Stevanović odbranio pobedu "plavima"

Crno-beli su sjajno radili, a potom i imali razloga da se naŝale jedni sa drugima

  • 1
fudbaleri partizana Foto: Telegraf.rs

Ako se jutarnji trening Partizana može podvesti po "jače", onda je poslepodnevni svakako preŝao i tu granicu, jer su fudbaleri crno-belih dobili priliku da odigraju svojevrsni trijagonal na dva gola. Plava, zuta i crna ekipa imale su prost zadatak - pobediti protivnika, sa ŝto manje komplikovanja u igri, na suženom prostoru, u zadatom vremenu.

"Specijalni gost" u redovima "crnih" bio je trener za analitiku u stručnom ŝtabu - Lazar Tomić i, ispostavilo se na kraju, iako se dobro pokazao, da je propustio priliku da se proslavi.

Preciznije rečeno, u tome ga je sprečio golman "plavih" Nemanja Stevanović, odbranivŝi zicer u "nadoknadi vremena".

Plava ekipa je remizirala protiv "zutih" u prvom odmeravanju snaga, u drugom "meču" je vodila sa 2:1 i onda je Stevanović stupio na scenu i poput pantera sprečio iznenadjenje za konačnu pobedu.

Odmah su naravno krenule i prozivke:

- Telegraf je na licu mesta, hajde da se slikamo i da odmah izađe, da pokažemo da smo pobednička ekipa - uz osmeh je dobacio Stevanović i, naravno, želja mu je ispunjena.

Bilo je tu i tamo dobacivanja od poraženih, uz to je i Lazar Tomić u gnevu poručio da će da "batali fudbal" i ostane u analitici, ali je sve u svemu sjajan, veoma naporan rad krunisan i dozom smeha tek da noć bude mirnija...

A sutra? Sve ispočetka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA