Partizan bez kapitena u prvim mečevima proleća: Urošević preskače Napredak i Šerif zbog žutih kartona

Levi bek suspendovan i u Superligi i u Ligi konferencija

  • 3
Slobodan Urošević Foto: Marko Jovanović

Kapiten Partizana - Slobodan Urošević, neće biti na raspolaganju treneru Gordanu Petriću i timu u prvim mečevima u prolećnom delu sezone, u Superligi protiv Napretka u Kruševcu, kao i u Ligi konferencija sa Šerifom iz Tiraspolja, jer je u oba takmičenja suspendovan zbog žutih kartona.

Levi bek će danas početi kontrolni duel sa Univerzitateom, no, u narednim utakmicama će stručni štab verovatno prilagođavati zamenu (trebalo bi da to bude Zlatan Šehović) kako bi pomenuti dueli od značaja bili spremno dočekani.

Urošević je četvrti žuti karton u Superligi zaradio u poslednjem meču jesenjeg dela sezone protiv Novog Pazara u Humskoj (1:0), dok je u Ligi konferencija zaradio suspenziju u nadoknadi utakmice sa Slovackim, takođe na domaćem terenu, koja je direktno odlučivala o plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Rekosmo već da bi prirodna zamena na poziciji levog beka trebalo da bude Zlatan Šehović, ali još uvek je rano za takve procene, jer pred timom je sedam kontrolnih mečeva na pripremama, na kojima će svi igrači imati priliku i prostora da se nametnu, potom skauting i pripreme utakmica sa pomenutim rivalima Napretkom i Šerifom, pa će Gordan Petrić imati sasvim dovoljno vremena da donesu odluke i izaberu prava rešenja.

Video: Popodnevni trening Partizana: Stevanović odbranio pobedu u šaljivom ambijentu

(Telegraf.rs / Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA