≫ 

Saznajemo! Aleksandar Stanojević novi trener Konjespor

Bivši trener Partizana pronašao novi angažman u Turskoj

  • 19
Aleksandar Stanojević Foto: MN Press

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević pronašao je tokom današnjeg dana novi angažman posle višemesečne pauze. Kako Telegraf saznaje, Stanojević je potpisao ugovor sa turskim superligašem Konja Spor, a saradnja je oročena na godinu i četiri meseca.

Transfer su realizovali srpski agenti Marko Lomić i takođe nekadašnji fudbaler Partizana Sreten Sretenović.

Podsetimo, Aleksandar Stanojević je poslednji angažman imao ka trener Partizana. Na klupi crno-belih u drugom mandatu bio je od septembra 2020, a napustio ju je maja 2022. godine, nakon velike borbe za titulu sa Crvenom zvezdom, koja mu je izmakla u finišu sezone.

Stanojević je posle iscrpljujuće borbe za titulu sa Zvezdom u veoma stresnoj sezoni odlučio da sam napravi pauzu. Imao je nekoliko ponuda i za vreme boravka u Partizanu, kao i nakon toga, ali je tek sada odlučio da prihvati ponudu iz Turske od trenutno sedme ekipe turske Superlige.

Takođe, Stanojević je u drugoj sezoni je sa Partizanom došao do evropskog proleća, gde je u Ligi konferencija eliminisan od Fejenorda u osmini finala.

Pre toga je kao trener radio u Saudijskoj Arabiji, Grčkoj, Izraelu, radio je i u tri kineska kluba iz Pekinga, kao i u Dalijenu, a bio je i selektor omladinaca reprezentacije Srbije.

Video: Stanojević potvrdio: Ne bih se više vraćao u sprski fudbal

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    16. januar 2023 | 19:33

    Hvala Bogu da se ne vraća. Neka odmah kupi JOJICA da slučajno ne ostane u PARTIZANU.

  • Skorpion

    16. januar 2023 | 19:23

    Vec ga zamisljam kako odgovara na pitanja novinara : "Da li veceras idete na pobedu"........"Da, idemo svaku utakmicu na pobedu jer mi smo KONJESPOR".

  • Vid

    16. januar 2023 | 19:31

    Bravo Stanoje ! Tako treba, sa magarca na konja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA