≫ 

Partizan menja trenera golmana: Jovšić ide kod Stanojevića, menja ga Pantić

Pantić stiže u Belek tokom popodneva

  • 0
FK Partizan Foto: partizan.rs

Dugogodiŝnji golman, a trenutno trener čuvara mreže u Partizanu - Nemanja Jovšić odradio je ovoga jutra poslednji trening sa ekipom crno-belih koju će danas napustiti i priključiti se stručnom štabu Konjespor, na poziv novoimenovanog trenera Aleksandra Stanojevića.

Jovšića će u stručnom ŝtabu tima iz Humske zameniti nekadašnji saigrač Đorđe Pantić, koji je takođe godinama u tenerskom poslu.

Poziv Jovšiću je stigao očekivano, jer je sa Stanojevićem uspešno sarađivao tokom godišnjeg mandata u Humskoj, pa mu niko iz kluba naravno nije pravio problem.

Što se tiče Đorđa Pantića, on je donedavno bio član stručnog štaba Al Feihe iz Saudijske Arabije, koji predvodi trener Vuk Rašović, ali se vratio u Srbiju iz privatnih razloga i preuzeo ulogu koordinatora za golmane u omladinskoj školi Partizana.

Pantić stiže u Belek oko 16 časova po ovdašnjem vremenu, te će već u poslepodnevnim časovima odraditi prvi trening sa golmanima crno-belih.

Video: Trener napustio Partizan, igrači se oprostili od njega: Odlazi kod Stanojevića da bude pomoćnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA