Petrićev gest za pamćenje oduševio Novi Pazar: Preskočio ogradu, utrčao na teren i grlio povređenog igrača

Trener Partizana pokazao da je veliki čovek

  • 16
Gordan Petrić Foto: Marko Jovanović

FK Novi Pazar podelio je informaciju sa utakmice koju je ovaj klub odigrao na pripremama u Turskoj protiv Kapaza, gde je tešku povredu doživeo mladi Semir Alić, a trener Partizana, koji je prisustvovao utakmici imao gest za pamćenje.

Naime, kada je Alić doživeo tešku povredu, najverovatnije prednjih ukrštenih ligamenata kolena, dok je ležao na nosilima, Petrić je preskočio ogradu, prišao do terena i zagrlio ga.

Takođe, ponudio je svu pomoć i kapacitete FK Partizan kada je u pitanju zbrinjavanje fudbalera Novog Pazara.

- Na jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju je naš klub odigrao protiv ekipe Kapaza povredu je doživeo naš mladi fudbaler Semir Alić. Gest za pamćenje napravio je prvi trener FK Partizan, Gordan Petrić koji je u trenucima kada je ambulantno vozilo došlo da transportuje povređenog igrača, preskočio ogradu terena prišao do Semira koji je ležao na nosilima i zagrljajem mu pružio podršku. Takođe, trener je odmah upravi FK Novi Pazar ponudio pomoć i sve kapacitete FK Partizan u eventualnom zbrinjavanju našeg fudbalera.

- Utakmici su pored trenera Partizana prisustvovale i njegove kolege iz FK Partizan, delegacija FK TSC kao i još dvadesetak gledalaca. Nakon utakmice FK Partizan poslao je i poklon na recepciju hotela u kom su smešteni plavi, a koji je prosleđen Semiru Aliću. Stepen povrede našeg mladog fudbalera biće poznat tek nakon detaljnijih analiza. FK Novi Pazar najiskrenije se zahvaljuje Gordanu Petriću i FK Partizan na ovom zaista lepom gestu - navodi se u poruci Novog Pazara na Fejsbuk stranici.

Video: Novogodišnji intervju sa Gordanom Petrićem: O fudbalu i životu i borbi sa rakom kože

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizanovac

    17. januar 2023 | 17:23

    ,,Ljudina,,fudbal nije samo šutiranje lopte,ima i ljudsku stranu,, bravo Petriću,,

  • Rade

    17. januar 2023 | 17:08

    TO SMO MI GROBARI TO JE PARTIZAN!!!! 💪

  • Zvezda

    17. januar 2023 | 19:25

    Još jednom je pokazao da je ljudima od čoveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA