Skandal potresa moskovski Spartak: Fudbaler ovog kluba u imeniku ubice i narkodilera

Ovo nije prva optužba za fudbalera, s obzirom na to da je protiv njega u toku sudski postupak zbog pokušaja ubistva

  • 0
Kvinsi Promes Quincy Promes Spartak Moskva fudbal fudbaler Foto-montaža: Profimedia/Shutterstock Editorial/NurPhoto/Mike Kireev, Profimedia/Zuma Press/Maksim Konstantinov

Šokantne vesti stižu iz Holandije. Naime, fudbaler moskovskog Spartaka, Kvinsi Promes, pod istragom je holandskog tužilaštva zbog navodne umešanosti u ubistvo i trgovinu kokainom.

Kako se navodi, Promes je navodno uplatio 250 hiljada evra kako bi se "ispeglali" računi, nakon propalog posla vezanog za dilovanje 400 kilograma kokaina.

Tokom saslušanja na sudu, tužilaštvo je iznelo sumnju da je Promes bio povezan sa optuženim V, u čijem telefonu je pronađen broj holandskog fudbalera.

Kvinsi Promes Quincy Promes Spartak Moskva fudbal fudbaler Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/NurPhoto/Mike Kireev

Pomenuti optuženi, tereti se i za ubistvo nekadašnjeg fudbalera Antverpena, Kevina Majnarda, 2019. godine. Ipak, njegovadvokat, nazvao je povezanost sa Promesom i optužbu za uplatu 250 hiljada evra običnim tračem.

- To je neutemeljen trač zasnovan na informacijama kriminalno-obaveštajnog tima - izjavio je advokat.

Inače, ovo nije prva istraga u koju je umešan fudbaler moskovskog Spartaka. Naime, on je pod istragom u kojem ga tužilaštvo tereti za pokušaj ubistva, kada je na jednoj porodičnoj zabavi, svog rođaka ubo nožem u koleno. Ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, Promesu preti zatvorska kazna do 3 godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA