Novac iz Kine stiže u Partizan! Vazura potvrdio: "Ugovor je potpisan, biće naš najveći sponzor"

Zahvalni smo državi na pomoći, znači nam to svakako, kaže čelnik crno-belih

  • 14

Iščekujući nove fudbalare ili, pak, odlaske aktuelih iz postojećeg kadra, u Humskoj su dobili - novog spozora. Po modelu po kome najveći rival godinama unazad sarađuje sa ruskim naftim gigantom, crno-beli su uz pomoć države koja je ka Humskoj "skrenula" kinesku rudarsku kompaiju "Ziđin", dodoše po nešto slabijim finansijskim uslovima i u kraćem vremenskom periodu, ali, kako naš narod kaže - poklonu se u zube ne gleda.

Generalni direktor crno-beliih Miloš Vazura obelodanio je da je ugovor potpisan pre nekoliko sedmica, a dotakao se pomalo i aktuenlih dešavanja u timu.

- Utisci sa priprema su veoma pozitivni, oduševljeni smo uslovima koje imamo u Turskoj, tereni su sjajni, kako i rivali, bitno je da se dobro pripremimo, da se svi vrate zdravi, bez povreda i da spremno dočekamo nastavak sezone - kaže Miloš Vazura.

- Dolaskom Gordana Petrića minulog leta se drastično popravila atmosfera u timu i to se jasno vidi i na terenu, igrači su ga fenomenalno prihvatili, vidim da su svi nasmejani i orni za rad i to može samo da nas raduje.

Da li vaš dolazak u Tursku može da znači neke promene u sastavu, odnosno izlasne i ulazne transfere?

- U ovom trenutku - ne, ali radimo na jednom transferu, odnosno dolasku novog fudbalera. Moguće je da realizujemo i jedan izlazni transfer, no, o tom - potom. Zadovoljni smo timom, popunjeni smo na svim pozicijama i zato nigde ne žurimo. Dovešćemo samo proverene igrače koje želi struči štab.

Dolev Haziza je i dalje aktuelan, Partizan, kaže Vazura, priča sa Makaijem iz Haife u vezi sa trasferom.

- Pregovaramo, čekamo odgovor iz Haife, ali nema nekih pomeraja u odnosu na pre nekoliko dana.

Predsednik države je pre nekoliko dana obelodanio da je Partizan dobio novog generalnog sponzora iz Kine, kompaniju "Ziđin". Možete li da otkrijete nešto o tome?

- Tako je, pre nekoliko nedelja smo potpisali ugovor i želim da se zahvalim predsediku države na pomoći u ime Partizana, to je za nas jako bitan sponzor. Potpisali smo ugovor na godinu dana, biće to naš najveći sponzor u ovom trenutku.

Postoji li verovatoća da se saradnja produži na duže od godinu?

- Postoji, usmeni dogovor je u načelu takav da bi trebalo da sarađujemo još tri godine posle toga, ali ponavljam jako smo zadovoljni što smo u ovom trenutku dobili takvu pomoć i zahvalni smo državi što nam je izašla u susret.

Hoće li ovi sponzor biti brediran na dresovima i stadionu?

- Naravo, biće brendiran na dresovima, najverovatnije ispod broja na dresu, na šortsu takođe i na stadiou. No, to su sad neki detalji ugovora, videćete sve... - rekao je Miloš Vazura.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    18. januar 2023 | 11:46

    Ali ipak 5 puta manje para dobije nego Zvezda

  • Žika Živac

    18. januar 2023 | 11:21

    Državni projekat. Bacaju se pare na hrvatski klub! Sramota!

  • ZALE GROBAR

    18. januar 2023 | 12:24

    Po običaju, igrači stižu kod nas na pola prvenstva, VAZURAAAAAA napolje sa Vučelićem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA