≫ 

Otkrivamo koliko će novca Kinezi dati Partizanu za sponzorski ugovor

Kompanija Ziđin biće novi generalni sponzor crno-belih

  • 33
Zijin Copper DOO, Partizan Foto: Nikola Tomić

FK Partizan je dobio novog sponzora, prema rečima Miloša Vazure, u pitanju je najveći sponzor od svih aktuelnih koje crno-beli imaju.

Novi sponzor je rudarska kompanija iz Kine, Ziđin, sa kojom je potpisan ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka na još tri godine.

Kako saznajemo, Partizan će na ime sponzorstva sa Kinezima dobiti 1,5 miliona evra za godinu dana, što je najveći sponzorski ugovor koji su crno-beli potpisali u poslednje vreme.

Kako navodi generalni direktor Partizana, postoji usmeni dogovor da saradnja bude produžena na još tri godine nakon isteka prve godine ugovora, a ukoliko sve četiri godine Partizan bude sarađivao sa Kinezima, novac koji bi trebalo da inkasiraju je 6.000.000 evra.

Vazura se zahvalio predsedniku države Aleksandru Vučiću i državi na pomoći oko potpisivanja ovog ugovora.

- Pre nekoliko nedelja smo potpisali ugovor i želim da se zahvalim predsediku države na pomoći u ime Partizana, to je za nas jako bitan sponzor. Potpisali smo ugovor na godinu dana, biće to naš najveći sponzor u ovom trenutku.

- Postoji, usmeni dogovor je u načelu takav da bi trebalo da sarađujemo još tri godine posle toga, ali ponavljam jako smo zadovoljni što smo u ovom trenutku dobili takvu pomoć i zahvalni smo državi što nam je izašla u susret - rekao je Vazura novinarima u Turskoj.

Video: Stiže novac iz Kine u Partizan: Vazura o novom sponzoru crno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zijad Žigić

    18. januar 2023 | 12:04

    Za 4 god. 6 miliona.... Koliko i Zvezda za 1. godinu od Rusa.

  • terza1.

    18. januar 2023 | 12:06

    Dok duh nije pomagao, Partizan je bio šampion u 12 sportova. Normalno je da mu se ovakvi, kojima je prvo radno mesto u životu direktorsko, a pre toga su se isticali u organizaciji studentskih žurki, zahvaljuju na mrvicama koje on pred njih prospe.

  • Markoniiii

    18. januar 2023 | 11:48

    V.V marš iz Partizanaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA