≫ 

Šta se radi u Turskoj, šta je ovo? Igrač Bešiktaša sa bokserom u ruci, predstavnik rivala hteo da mu ga otme

Svašta "niče" na terenima širom turske

  • 0
Žedson Fernandes Foto: twitter/eurofootcom

Fudbaleri Bešiktaša eliminisani su od Ankaragučua u osmini finala turskog kupa posle penal serije, no osim rezulatske neizvesnosti i trojumfa domaćih, meč je obeležio i jedan krajnje nesvakidašnji tranutak - igrač gostiju pronašao je bokser na travi?!

Portugalac iz redova Bešiktaša Žedson Fernandeš sa bokserom u ruci uputio se ka delegatu da mu preda hladno oružje, međutim jedan predstavnik Ankaragučua, nije poznato koja je funkcija čoveka, čekao ga je kraj aut-linije.

Fernandeš je doneo bokser, hteo da ga preda delegatu, ali je pomenuti predstavnik domaćeg kluba uporno pokušvao da mu otme metalni predmet iz ruke, sa idejom da, valjda, ne padne u ruke delegata, kako ga ovaj ne bi evidentirao u svojoj beležnici.

Na kraju je, ipak, sve prošlo onako kako je ovaj "incident" morao da prođe, bokser je na kraju završio kod delegata, ali domaćima, ako već nisu uspeli da prikriju ovaj propust, ostaje zadovoljstvo zbog pobede koju su izvojevali na terenu.

Video: Fudbaleri Partizana od danas na pripremama u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA