≫ 

Ludilo u Saudijskoj Arabiji: VIP karta za meč Mesija protiv Ronalda prodata za 2,6 miliona dolara

Kupac ove specijalne karte, imaće priliku da lično upozna Kristijana Ronlda i Lionela Mesija

  • 0
Lionel mesi, Kristijano Ronaldo Printskrin: Youtube/BT Sport

Ljubitelji fudbala će danas, možda i poslednji put, imati priliku da gledaju meč u kojem će na jednoj strani biti Lionel Mesi, a na drugoj Kristijano Ronaldo. PSŽ gostuje u Saudijskoj Arabiji, gde će odmeriti snage sa timom sačinjenim od fudbalera Al Hilala i Al Nasra.

Ono što je posebno zanimljivo vezano za ovaj duel, jeste to da je VIP ulaznica za ovaj susret prodata na aukciji za vrtoglavih 2,6 miliona dolara.

Ipak, nije reč o bilo kakvoj ulaznici. Naime, kupac ove specijalne karte, imaće priliku da lično upozna Kristijana Ronlda i Lionela Mesija, ali ni to nije sve.

Naime, sa ovom ulaznicom, imaće pristup svlačionicama oba tima, kao i svečanoj ceremoniji po završetku meča. Licitacija je počela sa 260 hiljada dolara, a koliko je interesovanje za ovaj meč, potvrdila je i činjenica da je do konačnog roka, cena porasla na čak 2,6 miliona dolara.

Novac od prodaje ove ulaznice, biće doniran u dobrotvorne svrhe. Podsetimo, ovo bi mogao da bude poslednji meč u kojem ćemo zajedno gledati Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Njih dvojica su poslednji put igrala u istom meču u decembru 2020. godine, kada je Barselona poražena od Juventusa sa 3:0 u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA