"Raduju me šanse, realizacija će doći kad bude trebalo": Milojević zadovoljan pobedom, ostao bez zamerke

Milojević je istakao i da je izuzetno zadovoljan igračima koji su igrali u prvom timu

  • 0
Miloš Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su uspešno završili i drugu pripremnu utakmicu u Turskoj, gde su bili bolji od ekipe Nefčija iz Bakua sa 1:0, pošto je strelac jedinog gola na meču bio mladi Nemanja Motika u 4. minutu susreta.

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde, istakao je da je ova pobeda izuzetno bitna zbog samopouzdanja, ali da je ovo još daleko od potrebne forme za prvenstvo.

- Dobro je da se utakmice pobeđuju zbog samopouzdanja, ali je bitnije da su igrači koji su bili na terenu 60 minuta pokazali da, iako rade kvalitetno i nije nimalo lako, mogu mentalitetom da se podignu na nivo i intenzitet koji nam treba. Dosta šansi smo stvorili, veliki broj igrača koji nije imao minutažu je igrao, tako da mislim da je i to dobro, imali su priliku da osete obavezu i odgovornost, a i uživanje igranja za Zvezdu - počeo je Milojević.

Zvezda je bila mnogo bolji rival na ovom meču, konstantno je pretila i stvarala šanse, ali nije uspela ni sve da ih realizuje, što bi moglo u neku ruku i da zabrine stratega crveno-belih.

- Svakako da me to raduje, a nadam se da će efikasnost doći. Bitno je da ulaze u šanse, a verujem da će biti efikasni kada to bude trebalo i to u prvenstvu.

Zanimljivo je i to da je Milojević od igrača nakon utakmice tražio da istrčavaju nekoliko deonica, te kako on kaže, svake pripreme su uvek najbolje pripreme.

- Svake pripreme su uvek najbolje pripreme kaže naš sportski direktor Mitar Mrkela i složio bih se s njim. Momci rade koliko treba, dobro, kvalitetno. Bitno mi je da imaju mentalitet i da veruju da treningom mogu da budu bolji. Takvi igrači su potrebni Zvezdi i takve igrače prihvatamo, a ko to ne može da isprati će sam otpasti. Rade kao što su navikli da rade u ekipi sa najvećim apetitima i ambicijama - zaključio je Milojević.

Video: Ovako je Zvezde povela protiv Nefčija u 4. minutu meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA