Lacio i Bolonja spremili emotivan oproštaj od Mihe: Arijana nije mogla da sakrije suze, sve je stalo u momentu

Dva italijanska velikana pamte koliko je fudbalu doprineo naš veliki Siniša Mihajlović

  • 1
Siniša Mihajlović, oproštaj Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lacio je savladao Bolonju i plasirao se u četvrtfinale Kupa Italije rezultatom 1:0, ali to je nešto što će se ubedljivo najmanje pamtiti sa ove utakmice. Umesto toga, pričaće se o veličanstvenom oproštaju od našeg Siniše Mihajlovića.

Iako nas je Miha napustio pre dobrih mesec dana, njegova slika ne bledi na Čizmi gde je ostavio toliko toga iza sebe. Večeras su međusobno igrala dva tima čiji je bio deo kroz svoju dugačku igračku i trenersku karijeru, a oni su rešili da mu prirede epski oproštaj. Za sva vremena.

Navijači su preko čitave tribine razvili transparent na kojem je pisalo "Siniša: Otac, muž i pravi čovek. Tvoj duh će živeti zauvek", a zajedno sa tim je kružila zastava na kojoj je bio iscrtan lik Mihajlovića.

Utakmici je prisustvovala supruga Arijana sa sinom, a porodica našeg Siniše nije mogla da sakrije emocije, pa je dama zaplakala pred kamerama u momentima kada je stala da se fotografiše sa dresovima Lacija i Bolonje na kojima je pisalo prezime Mihajlović.

Podsetimo, Miha je preminuo 16. decembra u bolnici u Rimu, gde je kasnije i sahranjen u pratnji velikih legendi fudbalske igre, njegovih nekadašnjih saigrača, porodice i prijatelja.

Video: Beograđani odali počast Siniši Mihajloviću na Zvezdari uz jaku poruku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA