≫ 

Partizanov treći meč na pripremama u Turskoj: Protiv Mladosti šansa za mlade

Crno-bele bebe će dobiti minute i priliku da se nametnu u današnjem odmeravanju snaga sa Lučancima

  • 0
Nemanja Jović, FK Partizan Foto: FK Partizan

Dan pošto su savladali Ahmat (3:1) u drugom kontrolnom meču na pripremama u Turskoj, fudbaleri Partizana će odigrati i treći duel, s tim da će u njemu akcenat biti stavljen na mlade igrače, odnosno momke koji iz nekog razloga nisu bili u punom trenažnom procesu od početka rada.

Protivnik je ovoga puta Mladost iz Lučana, a utakmica se igra od 17 po lokalnom, odnosno 15 časova po našem vremenu uz direktan prenos samo na klupskom Jutjub kanalu.

Rekosmo već pre nekoliko dana u najavi pomenutog meča da je želja trenera Gordana Petrića bila da prevashodno obezbedi adekvatnu minutažu svim mladim igračima koji su dobili priliku da se dokazuju na pripremama, a tokom uigravanja prvotimaca možda nisu imali doviljno vremena na terenu.

Zato je crno-belima dobro došla činjenica da je Mladost smeštena u istom hotelskom kompleksu "Suenjo" te su i Lučanci rado prihvatili poziv za odmeravanje snaga, koje će svakako i njima koristiti u sklopu priprema za narednu sezonu.

TV prenosa neće biti, jer je meč mlade ekipa naknadno "dopisan" u raspored nekoliko dana pošto su crno-beli već stigli u Tursku, ali već 23. januara navijače očekuje dupli program pošto će od 11 časova izjutra (09.00 po srpskom vremenu) Partizan odigrati kontrolni meč sa TSC trenera Žarka Lazetića, a posle podne, od 17 časova (15 po srpskom) na redu je duel sa Austrijom iz Beča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA