Matijašević otkrio pravu istinu o mogućem transferu veziste Čuke u Zvezdu

Podsetimo, Stefan Kovač je interesantan treneru crveno-belih Milošu Milojeviću

  • 0
Vladimir Matijašević Foto: MN Press

Interesovanje Crvene zvezde za vezistu Čukaričkog Stefana Kovača nije tajna, o čemu je Telegraf prvi pisao početkom januara.

Sjajni vezista već duže vreme potvrđuje kvalitet partijama u Superligi, davao je golove i u Evropi, postao najmlađi igrač Čuke koji je stigao do 100 mečeva, ali za sada od njegovog potencijalnog transfera nema ništa.

To je u kratkom razgovoru za Telegraf potvrdio i sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Stefan Kovač Foto: fkčukarički

- Nemam šta da krijem. Zvezda me u ovom prelaznom roku nije kontaktirala kada je u pitanju Kovač, zvanične ponude nije bilo. Ni za njega ni za Badamosija, kao što su pojedini mediji javili kada je u pitanju naš napadač - jasan je Matijašević.

Kovač je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, od 2019. godine je odigrao 108 utakmica za tim sa Banovog brda. Rođen je u Beogradu i bio je član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine.

- Imao sam ulogu kapitena u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Tu sam stekao pobednički mentalitet, koji me krasi kroz dosadašnji tok karijere - rekao je Kovač nedavno u razgovoru za zvanični sajt kluba.

Video: Kerkez otkrio zašto je bio ljut posle meča: Zvezda jeste najbolja u ligi, ali što se unapred predati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA