≫ 

Novi remi Partizana na pripremama: Crno-bela "mlađarija" odigrala nerešeno sa Mladošću iz Lučana

Golove za Partizan postigli su Mihajlo Ilić i Janko Jevremović

  • 6
FK Partizan - FK Mladost Lučani, pripreme Foto: Miroslav Todorović / FK Partizan

Podmlađeni sastav Partizana odigrao je i treći kontrolni meč na pripremama u Turskoj i remizirao sa Mladošću iz Lučana - 2:2.

Golove za crno-bele su postigli Mihajlo Ilić i Janko Jevremenović, dok su se u listu strelaca za Lučance upisali Nikola Jojić iz jedanaesterca, te Marko Mirić, u meču u kome je ekipa Gordana Petrića gotovo celo drugo poluvreme igrala sa igračem manje zbog povrede Mihajla Petkovića.

Promenio je Petrić u meču sa Mladošću i celu postavu i formaciju u odnosu na proveru sa Ahmatom, "posloživši" mlade igrače Partizana u sistem sa trojicom fudbalera u poslednjoj liniji i to je sasvim dobro funkcionisalo s obzirom na činjenicu da verovatno nikada nisu uigravani ni na treningu na sličan način.

No, rekosmo već, mladi momci su uz pomoć nekoliko malo iskusnijih poput Pantića, Dijabatea, Jovića, Belića, sasvim dobro funkcionisali, kontrolisali dešavanja na terenu u početnoj fazi utakmice i uspeli i da povedu u 18. minutu preko Mihajla Ilića, koji je sjajno pogodio mrežu posle kornera koji je izveo Danilo Pantić u 18. minutu.

Ipak, posle samo tri minuta kasnije strelac za crno-bele je na drugoj strani skrivio jedanaesterac, koji je u 21. minutu sa bele tačke u gol pretvorio Nikola Jojić. Imao je Partizan još dve dobre prilike do poluvremena preko Baždara i Kristijana Belića, imali su i Lučanci dve prilike, no, rezultat se nije menjao.

U nastavku Petrić je pružio priliku Milošu Jojiću, Đorđu Petroviću, Vanji Vlahoviću i Mihajlu Petkoviću, koji se ubrzo i povredio, pa je Partizan do kraja utakmice igrao sa igračem manje, jer trener crno-belih nije želeo da vraća momke koji su već bili na terenu. Otuda se Stjepanović sa pozicije zadnjeg veznog vratio u poslednju liniju kako i pomogao odbrani.

To je Mladost i iskoristila i preko Marka Mirića povela sa 2:1 u 64. minutu, a desetak minuta kasnije Lučanci su promenili gotovo kompletnu postavu.

Ipak, u 76. minutu Partizan je iskoristio kiks Mladosti u opasnoj zoni, loptu je oduzeo Kristijan Belić, poveo nekoliko metara, potom proigrao Janka Jevremovića, koji je sjajno pogodio dalji ugao za - 2:2.

Ispostavilo se da je to ujedno bio poslednji detalj vredan pažnje i konačan rezultat utakmice.

Video: Trener napustio Partizan, igrači se oprostili od njega: Odlazi kod Stanojevića da bude pomoćnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    20. januar 2023 | 15:01

    Raskoš i efektan protivnik nema sta mogli su u Vranju igrati

  • RSK

    20. januar 2023 | 17:01

    Pa šta znači JOJIC? Ponovo milioni za ZEKU ,a on radi protiv PARTIZANA. Odlazi iz PARTIZANA ZAJEDNO SA upravom.

  • GP

    20. januar 2023 | 22:15

    Odakle Milos Jojic u timu? Ne zelimo ga ni blizu Partizana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA