Bizarno i nikad viđeno u Premijer ligi: Oba trenera dobijaju otkaz ukoliko se meč završi nerešenim rezultatom?

Vrlo delikatna situacija po Dejvida Mojesa i Frenka Lamparda

  • 1
Dejvid Mojes, Frenk Lampard Foto: Tanjug / AP

Teško da može da bude gore za navijače Evertona i Vest Hema nego što je to slučaj sada. Zajedno sa Sautemptonom, ova dva tima nalaze se u zoni ispadanja i vrlo lako bi moglo da se dogodi da se posle 38. kola presele u Čempionšip, što bi bez sumnje bio veliki udarac za dva velikana iz Londona i Liverpula.

Kako to obično biva, prvi ceh uvek plaćaju treneri, iako je trenutno u jeku januarski prelazni rok. Sve to dovodi nas do prilično bizarne i zanimljive situacije pred njihov međusobni duel koji je na programu ovog vikenda.

Naime, prema pisanju engleskih medija, i jedan i drugi klub dali su ultimatum svojim stručnjacima da moraju da pobede, a u suprotnom ih čeka otkaz i pakovanje kofera. To automatski znači da bi obojica mogla da napuste kormilo ako rezultat kojim slučajem bio nerešen!

Sve to podiglo je na noge i brojne statističare, koji su utvrdili da se nikada ranije u Premijer ligi nije dogodilo da dva trenera dobiju otkaz istovremeno posle iste utakmice. Videćemo da li će Mojes i Lampard tako ispisati neku vrstu istorije za vikend, ali je jasno da su u nepovoljnoj situaciji.

Neki od navijača sugerisali su da bi dvojica trenera samo mogla da zamene pozicije, odnosno da Lampard ode u Vest Hem, a da Mojes dođe u Everton sa kojim je u prošlosti pravio neke velike rezultate. Pitanje je, pak, da li bi to mogao sa ovakim sastavom kakav je trenutno na raspolaganju u timu iz Liverpula.

Video: Lukač i Natho se zaigrali košarke: Crno-beli Izraelcu dovikivali Madar, Madar

Video: Najmlađi moraju pešice do hotela: Dvojica mladih fudbalera Partizana izbačeni iz šatla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷

    20. januar 2023 | 15:29

    Otisli na kafu pre utakmice i kaze jedan... Ili ces ti dobiti otkaz ili ja ili obojica 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA