Sve je dobro dok puca!

Raport sa treninga Čuke

  • 0
FK Čukarički, pripreme Foto: Telegraf.rs / Mario Marić

Nešto ranije nego obično, fudbaleri Čukaričkog odradili su popodnevni trening u Turskoj - "uslovljeni" jednočasovnim pomeranjem zbog ranije zakazane utakmice između Šahtjora i Austrije na istom terenu.

Brđani su prepodne, podeljeni u dve grupe, radili u teretani pod dirigentskom palicom kondicionog trenera Igora Delibašića, da bi potom od 15.15 časova po lokalnom vremenu pažljivo upijali savete šefa stručnog štaba Dušana Kerkeza i njegovih pomoćnika Aleksandra Petrovića i Milovana Sikimića.

Podeljeni u dve grupe, prvotimci su istovremeno vežbali i završnicu i odbranu. Do izražaja su dolazili bočni igrači, kako krila tako i bekovi. Probijali su Tošić i Adžić po levoj, Ovusu i Stevanović su delovali desno, a odbranama su se istakli Belić i Mićović. Kao i novajlija, štoper Marko Gajić.

Dobijali su igrači Čuke često pohvale od pomenutih trenera, jer su svojim zalaganjem to i zaslužili. Igra na dva gola donela je nekoliko žešćih duela, gde niko iz istog nije želeo da izađe poražen.

Žargonski rečeno - sve je pucalo!

I dobro je da puca kada su u pitanju Brđani, jer je to očigledno pokazatelj da su igrači odlučni u nameri da se izbore za svoje mesto u timu i da na proleće zaigraju mnogo bolje u borbi za ulazak u Evropu.

Video: Čukarički moćno protutnjao preko Krova za 1. mesto: Voždovac nemoćan u beogradskom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA