Dan remija za srpske klubove na pripremama: Novi Pazar odoleo Austrijancima, izgubio samo niški Radnički

Kolubara odigrala bez golova sa Domžalama, a Radnički 1923 remizirao sa ruskim Jenisejom

  • 0
FK Partizan - FK Novi Pazar Foto: MN Press

Bio je ovo popunjen dan za srpske klubove na pripremama, pošto smo pored Partizana gledali još četiri kluba iz Superlige. Samo jedan je doživeo poraz, dok su ostali odigrali nerešeno sa svojim rivalima.

Jedini koji je "pao" na ispitu bio je niški Radnički kojeg je "tukao" praški Bohemijans rezultatom 1:2. Jedini gol za Nišlije postigao je Belaković u 63. minutu za izjednačenje, a prethodno je Janoš u 8. minutu doneo Česima prednost. Pobedu i konačan rezultat timu iz Praga doneo je Hala u 69. minutu.

Dva meča završena su bez golova. Novi Pazar uspeo je da odoli austrijskom Ridu, baš kao što je i Kolubara uspela da spreči Domžale da se upiše "u mrežu".

Korektan rezultat ostvario je i Radnički 1923, koji se sastao sa ruskim drugoligašem, ekipom Jeniseja, a meč je završen remijem - 1:1.

Oba gola na ovom meču viđena su u samoj završnici i to u razmaku od jednog minuta. Prvo je Markov doneo prednost Rusima, da bi Činedu postavio konačan rezultat utakmice.

Video: Zvezdina uspešna prva provera: Crveno-beli dali tri gola Lehiji u pripremnom meču u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA