≫ 

Piksi pred SAD o "17 odabraniih" Orlova: "Nema igrača Zvezde i Partizana, njihova je odluka i nema problema"

Meč sa Amerikancima je odlična šansa za dokazivanje

  • 10
Dragan Stojković Piksi Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Sjedinjenim Američkim Državama 26. januara u Los Anđelesu.

Tim povodom, selektor Orlova Dragan Stojković Piksi je istakao da je tim spreman za nove izazove.

- Uželeli smo se rada posle Mundijala, prošao je period u kome smo analizirali, gledali gde smo grešili i nadam se da danas i pored snega počinjemo sa radom - izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković za sajt FSS.

Selektor Stojković je objasnio kako je sastavio tim od 17 igrača.

- Izabrali smo 17 igrača za ovu utakmicu, koja nije u FIFA kalendaru. Zahvalio bih svim klubovima koji su pustili igrače. Moram da napomenem da igrača Partizana i Crvene zvezde nema na spisku ali to je odluka klubova. Oni na to imaju pravo i nema nikakvog problema. Samo sam hteo da vidim neke igrače uživo na delu. Ovo je grupa igrača koji su dobro poznati, pokazali su se u domaćoj ligi. Kada se ukaže ovakva prilika oni zaslužuju da budu ovde. Pitanje je da li mogu da pokažu talenat na višem nivou, to ćemo videti. Utakmica sa selekcijom SAD predstavlja sve samo ne ekskurziju. Ona predstavlja odličnu šansu i priliku da igrači pokažu svoj talenat. Mart je blizu, počinju kvalifikacije i oni imaju sve u svojim nogama, da pokažu da im je mesto u A selekciji - izjavio je selektor Stojković.

Video: Piksi ostaje selektor: Ne može da se igra Mundijal, a da niste spremni 100%

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    20. januar 2023 | 18:31

    Nisu mogli negde blize da igraju, nego bas u Americi. Pa da mogu da nakarikaju troskove i malo dodaju u svoje dzepove. Malo su uzeli u Kataru gospoda iz FSS.

  • Zlatko Psihopata

    20. januar 2023 | 18:23

    Koju to Evropu igra Zvezda i otkud joj pravo da radi isto što je uradila i prije dvije godine? Kakav je to lažni klub Srpstva?!

  • Loki

    20. januar 2023 | 21:39

    Menadžeri treba da upišu po nastup za Srbiju. Jadno bedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA