Juventus ponovo na udaru: Preti im oduzimanje devet bodova, Anjeli izvesno van fudbala neko vreme

Crno-beli iz Torina nalaze se u ozbiljnom problemu

  • 0
andrea anjeli Foto: youtube/juventus

Juventus je na rubu nove žestoke kazne. Doduše, ne toliko drastične kao što je pre oko 10 godina bilo izbacivanje u niži rang takmičenja, ali isto tako podjednako žustro zbog malverzacija sa transferima.

Stara Dama našla se pod istragom tužilaštva Fudbalskog saveza Italije zbog čega je momentalno ostavku podneo Andrea Anjeli, baš kao i svi njegovi bliski saradnici. Međutim, to ga neće amnestirati u istrazi u kojoj se traži da on bude suspendovan iz fudbala na 16 meseci, dok slična kazna od 20 meseci i 10 dana očekuje bivšeg sportskog direktora, Fabija Paratićija.

Kako stvari stoje, na tome se neće zaustaviti. Traži se i da se Juventusu oduzme devet poena, zbog kojih bi pali na sedmu poziciju na tabeli. Trenutno su treći i to bi bio veliki udarac na ambicije plasmana u Ligu šampiona.

Pod istragom se nalaze i Napoli, Sampdorija i Empoli. Lider Serije A je u međuvremenu oslobođen istrage, a preostala dva tima nalaze se u problemu kao i Juve.

Anjeli će morati i na sud u martu, gde će svedočiti, posle čega će biti utvrđeno da li će protiv njega biti pokrenuta i zasebna istraga.

Video: Gordan Petrić sumirao utiske posle meča sa Rumunima: Momci pokazali agresivnost, zadovoljan sam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA