≫ 

Vreme je da se "krvav rad" naplati!

Brđani jure prvi pozitivan rezultat na pripremama u Beleku

  • 0
FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog danas od 15 časova igraju svoj treći kontrolni meč na pripremama u Turskoj, a protivnik je ekipa slovenačkog Maribora!

Čini se idealan rival i, pre svega, idealan "tajming" da se zabeleži prvi pozitivan rezultat - nakon tesnih poraza od Legije (3:2) i Karabaga (1:0) u uvodna dva meča.

Mariboru će ovo biti prva utakmica na pripremama, jer su tek nedavno doputovali u Turskoj, a i oni su kao i Brđani jesenji deo šampionata završili na četvrtom mestu.

Čuka je, s druge strane, u prvom meču protiv Legije platila ceh lošim startom, da bi u nastavku utakmice uspeli da se koliko-toliko izvade, dok su protiv Karabaga, učesnika 1/16 finala Lige konferencija, nezasluženo poraženi.

Upravo se na tom meču sa Azerbejdžancima videlo da Brđani dižu formu, dok su u međuvremenu izabranici Dušana Kerkeza "krvavo radili" između te druge i ove sad treće utakmice. Jednostavno, vreme je da se sav taj rad konačno naplati.

Može za Čuku dodatni motiv da bude i to što će naspram sebe imati Josipa Iličića, jednog od najboljih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije u novijoj istoriji. Iličić je godinama igrao u Seriji A, nosio je dresove Palerma i Fiorentine pre nego što je sa Atalantom svojevremeno bio hit.

Trener Brđana za ovaj meč neće moći da računa na povređenog Nikolu Vujadinovića za kog se očekuje da od ponedeljka bude u punom trenažnom procesu, kao i na kapitena Marka Docića koji uglavnom treninge radi sa strane. S druge strane, Kerkez bi startom postavom mogao da nagradi Igora Miladinovića, popularnog Džina, kog i saigrači hvale da sjajno radi na pripremama.

Video: Navijam za Čukarički i Juventus, Partizan je nešto drugo, nešto neopisivo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA